Ισχυρό προβάδισμα δίνει στους νυν Δημάρχους των δύο μεγάλων Δήμων της Κρήτης, Γιάννη Κουράκη και Μανώλη Σκουλάκη σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας το «Έθνος της Κυριακής» (04/05/14).

Το αναλυτικό εξασέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές δίνει στοιχεία και δεδομένα για την εκλογική μάχη, ενώ κάνει αναφορά για τους μεγάλους Δήμους της Περιφέρειας.

Το ισχυρό προβάδισμα του Γιάννη Κουράκη στο Δήμο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ισχυρό προβάδισμα φέρεται να έχει σύμφωνα με στοιχεία δημοσκοπήσεων, ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης. Σύμφωνα με τις επικλήσεις στοιχείων δημοσκοπήσεων στο δεύτερο γύρο αναμένεται να αναμετρηθούν ο Γιάννης Κουράκης και ο Βασίλης Λαμπρινός του οποίου ο Συνδυασμός πέρα από την στήριξη της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ έχει στις τάξεις του και υποψηφίους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι ο δικός τους συνδυασμός με τον υποψήφιο Ηλία Λυγερό θα είναι εκείνος που θα περάσει στον δεύτερο γύρο».

Ο Μανώλης Σκουλάκης επικρατέστερος να κερδίσει στον δεύτερο γύρο.

Σε άλλη ενότητα παρακάτω γίνεται και αναφορά για τον Δήμο Χανίων όπου εμφανίζει τον τωρινό Δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη να έχει το προβάδισμα στην εκλογική μάχη, «με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από δημότες όλων των πολιτικών χώρων».

Αναφορά επίσης γίνεται στον κ. Τάσο Βάμβουκα ως προερχόμενο από τον χώρο της Αριστεράς, όπου κατεβαίνει στην εκλογική μάχη ως ανεξάρτητος, τον κ. Γιάννη Σαρρή που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Άρη Παπαδογιάννη που προέρχεται από την ΝΔ, αλλά είναι γνωστό ότι επίσης έχει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Στο κλείσιμο του κειμένου για τον Δήμο Χανίων αναφέρεται ότι «στον δεύτερο γύρο επικρατέστερος για να κερδίσει είναι ο νυν Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης».

με πληροφορίες από το \”Το Έθνος της Κυριακής\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook