Τα αγροτικά θέματα μπήκαν στο επίκεντρο της σημερινής περιοδείας του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ηρακλείου.
Ο αντιπεριφερειάρχης και το κλιμάκιο των περιφερειακών συμβούλων του επισκέφτηκαν τους οικισμούς: Ρουκάνι, Καλού, Κυπαρίσσσι, Προφήτης Ηλίας, Άγιος Σύλλας, Άγιος Βλάσης, Βασιλειές, Σκαλάνι, Καλλιθέα και Αγία Ειρήνη Σπήλια.
Οι κάτοικοι των περιοχών επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους στο συνδυασμό και στον Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και την ικανοποίηση τους για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος .
Στις επαφές που έγιναν ο αντιπεριφερειάρχης αλλά και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο που έχει γίνει ειδικά στον πρωτογενή τομέα προκειμένου τα αγροτικά προιόντα του νησιού να αποκτήσουν μια ενιαία ταυτότητα και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνής αγορές.
Το πρωί ο ανιπεριφερειάρχης Ηρακλείου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που οργανώθηκαν στο Μαγαρικάρι του δήμου Φαιστού για τους εκτελεσθέντες απο τους ναζί.
Στη συνέχεια ο κ. Κουκιαδάκης πήγε στον Θραψανό όπου οργανώθηκε απο τους πολιτιστικούς συλλόγους της Πεδιάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης ποδηλατικός γύρος στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι απο 700 ποδηλάτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook