Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο  παραμονής του Ρικάρντο Σα Πίντο στον ΟΦΗ, αφού η ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση είχε μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ επικοινωνία θα υπάρξει και τις επόμενες ημέρες, αφού το θέμα του προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ ωστόσο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν το περιθώριο που έχουν δώσει στον 42χρονο προπονητή και αν η τελική του απάντηση είναι αρνητική, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν κατα νου κάποια εναλλακτική λύση πάλι με ξένο προπονητή.

Επίσης σε πρώτο πλάνο είναι και οι ανανεώσεις των Μακρή και Ντουντού, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με Ζε Εντουάρντο και Φερνάντες.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο άφησε 15νθήμερο πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές, αφού ο γυμναστής της ομάδας είναι ακόμα στο Ηράκλειο, και αναμένεται να γίνουν προπονήσεις για τις επόμενες δυο εβδομάδες, στην οποία θα πάνε όσοι είναι πρόθυμοι και όσοι δεν έχουν φύγει για τις πατρίδες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook