Σε ανακοίνωση του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ νέα πορεία» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παντελή Μουρτζανό αναφέρονται τα εξής:
\”Μήνες τώρα με φανταστικά σχόλια και δημοσιεύματα , εκπορευόμενα από το περιβάλλον του Δημάρχου Αμαρίου κ. Στέφανου Σημαντήρα, προσπάθησαν να πείσουν το εκλογικό σώμα ότι ο κ. Παντελής Μουρτζανός δεν θα κατέβει τελικά στις εκλογές, είτε γιατί δεν έχει παραιτηθεί, είτε γιατί δεν βρίσκει υποψηφίους, είτε γιατί πίσω του κρύβεται άλλος υποψήφιος, είτε γιατί δεν θα ανακηρυχτεί από το Πρωτοδικείο, είτε…είτε….. 
Θορυβημένοι από την δυναμική του Συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ, νέα πορεία», έσπειραν προπαγανδιστικά την σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό, με στόχο ν’ αποφύγουν την εκλογική αναμέτρηση . 
Κάθε φορά δε που η πραγματικότητα τους διέψευδε, άλλαζαν το τροπάριο.
Επιδίωξαν με επαναλαμβανόμενα ψέματα να δημιουργήσουν σύγχυση στους δημότες και να τους αποτρέψουν να προσεγγίσουν τον νέο Συνδυασμό, ενώ παράλληλα επεχείρησαν νομικά ν’ ακυρώσουν τις εκλογικές διαδικασίες, μήπως και επανεκλεγούν χωρίς αντίπαλο ! Τι Φοβούνται; 
Έναν Αμαριώτη, που το ήθος, και η εντιμότητα του δεν αμφισβητείται από κανένα, έναν Αμαριώτη που διέκοψε την λαμπρή Πορεία του στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ για να προσφέρει υπηρεσίες στο τόπο, που γεννήθηκε και μεγάλωσε, χωρίς προσωπικά οφέλη αλλά με διάθεση προσφοράς. Έναν Αμαριώτη που η παρουσία του και μόνο στα κοινά εγγυάται την διαφάνεια, και την δικαιοσύνη στο δήμο μας.
Στον Δήμο Αμαρίου τα νοσηρά φαινόμενα είναι εμφανή.
Η Κυριακή 18 του Μάη είναι κοντά. 
Ο Αμαριώτικος Λαός γι’ αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές τους, όπως και για το ανύπαρκτο αναπτυξιακό τους έργο, θα τους ανταμείψει ανάλογα. 
Tα ψέματα των απερχόμενων μαζί με τη θητεία τους τελειώνουν σε λίγες μέρες και η ανευθυνότητα, η αδιαφάνεια και η απραξία, θ’ αποτελέσουν παρελθόν για την Αυτοδιοίκηση του Αμαρίου.
Ο Δήμος αλλάζει σελίδα και θα κυβερνηθεί υποδειγματικά με Διαφάνεια και Συμμετοχή από μια δημιουργική Δημοτική Αρχή, που θέτει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Τόπου και την αξιοπρέπεια των κατοίκων του.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook