Στις φυλακές της ιταλικής πόλης Μπολτζάνο οδηγήθηκαν οι δύο Ηρακλειώτες, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά ενός κιλού κοκαΐνης, την οποία φέρονται να προσπάθησαν να ξεφορτωθούν όταν έπεσαν σε μπλόκο των καραμπινιέρι.

Η εξέλιξη αυτή έχει αιφνιδιάσει τις οικογένειες τους, οι οποίες προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για την υπεράσπιση τους, πιστεύοντας ότι πρόκειται για «σκευωρία».

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες συγγενείς θα ταξιδέψουν από την Κρήτη στη Βόρεια Ιταλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Ηρακλειώτες επέβαιναν στο αυτοκίνητο του πατέρα του ενός, ο οποίος είναι ιερέας.

Συνελήφθησαν ενώ βρίσκονταν καθοδόν για Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο είχαν ταξιδέψει στην Ολλανδία. Από \’κει οδικώς διέσχισαν την Γερμανία και πέρασαν τα σύνορα της Ιταλίας όπου έπεσαν διαδοχικά σε δύο μπλόκα των ιταλικών Αρχών. Αν και αρνήθηκαν ότι μετέφεραν τα ναρκωτικά, νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι υπάρχει στη δικογραφία κατάθεση οδηγού, ο οποίος υποστηρίζει ότι αντιλήφθηκε τους επιβαίνοντες στο προπορευόμενο αυτοκίνητο να πετούν κάτι στο οδόστρωμα. Οι δύο Ηρακλειώτες πέρασαν ανενόχλητοι το πρώτο μπλόκο των καραμπινιέρι, στο δεύτερο όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Και οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές της πόλης Μπολτζάνο, οι οποίες θεωρούνται αρκετά αυστηρές φυλακές.

Πατρίς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook