Βασικός κρίκος της υπόθεσης είναι ο 35χρονος Νίκος Νικολάου, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που προμήθευε κοκαΐνη στα δύο κορίτσια και τα ανάγκαζε να εκπορνεύονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης των οργίων με ανήλικες στη Κύπρο. Οι έρευνες φέρνουν καθημερινώς στο φως νέα στοιχεία τα οποία εξοργίζουν τη κοινή γνώμη αφού ο επιχειρηματίας \’Ακης Λευκαρίτης που έχει «προφυλακιστεί» αντί να βρίσκεται στα κρατητήρια βρίσκεται σε σουίτα του Νοσοκομείου με τους γιατρούς να μη δίνουν εξηγήσεις για τους λόγους που επιβάλλουν τη νοσηλεία του.

Στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο sex shop με ερωτικά βοηθήματα ενώ στις βιντεοταινίες που εντοπίστηκαν απεικονίζονται διάφορα κορίτσια χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν είναι ανήλικες, Κύπριες ή αλλοδαπές. Εκ πρώτης όψεως όπως ανέφερε στο protothema.gr αστυνομική πηγή τα κορίτσια στα video που βρέθηκαν στην οικία Λευκαρίτη είναι ανήλικες.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, το έκανε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον 35χρονο Νίκο Νικολάου ο οποίος τη μετέφερε μαζί με την 14χρονη από το σπίτι του επιχειρηματία προς τη Λευκωσία. Ο Νικολάου φέρεται να χτύπησε τη 15χρονη και να τις πήρε τα 150 ευρώ που της είχε δώσει ο Άκης Λευκαρίτης ως αμοιβή για τις… υπηρεσίες της.

Αυτό που προκύπτει σχεδόν με βεβαιότητα είναι ότι τόσο η 15χρονη όσο και η 14χρονη που μετείχαν στα όργια έκαναν χρήση «σκληρών» ναρκωτικών από πολύ μικρές. Η μία από τα 10 και η άλλη από τα 12. Η όψη τους δεν είναι τέτοια που θα μπορούσε κάποιος να τις εκλάβει ως ενήλικες και συνεπώς η προσπάθεια κάποιων να προβάλλει το επιχείρημα της εξαπάτησης ως προς την ηλικία τους, μάλλον πέφτει στο κενό.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι γονείς της 14χρονης δηλώνουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα για την κόρη τους και ενημερώθηκαν τόσο για την εκπόρνευση της όσο και για τη χρήση ναρκωτικών από την αστυνομία.

Βασικός κρίκος της υπόθεσης είναι ο 35χρονος Νίκος Νικολάου, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που προμήθευε κοκαΐνη στα δύο κορίτσια και τα ανάγκαζε να εκπορνεύονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους. Η κυπριακή αστυνομία εξετάζει αν εκτός από τον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, τα δύο κορίτσια είχαν και άλλους «πελάτες».

Πάντως οι εξελίξεις στην υπόθεση προκαλούν αναστάτωση στην «υψηλή» κοινωνία της Κύπρου της οποίας ο Άκης Λευκαρίτης είναι σημαίνων μέλος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook