Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με θέμα «Υγεία και Διατροφή των Ηλικιωμένων», που υλοποιεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, προγραμματίζει σχετική εκδήλωση – ομιλία αυτήν την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Καστέλλι.
Με τίτλο «Πώς να δώσουμε Ζωή στα Χρόνια μας και Χρόνια στη Ζωή μας» η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00π.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Καστελλίου. Κεντρική ομιλήτρια είναι η κα. Ιωάννα Αποστολάκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, επιστημονική συνεργάτης του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Κρήτης και υπ. Διδάκτορας. Μάλιστα, στην ίδια κατεύθυνση ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας πραγματοποίησε ήδη με επιτυχία ανάλογη εκδήλωση τη Δευτέρα 5 Μαϊου στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου.
Η μετακίνηση των δημοτών της Δημοτικής Ενότητας Θραψανού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο Καστέλλι θα διευκολυνθεί με λεωφορείο του Δήμου, που θα αναχωρήσει στις 9:30π.μ. από το Θραψανό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΑΠΗ Καστελλίου στο τηλέφωνο 2891032759.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook