Το καλοκαίρι δύο ιστορικές ομάδες του Ρεθύμνου, ο Ρεθυμνιακός και ο Αστέρας Ρ., ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία μίας δυνατής αντιπροσωπευτικής ομάδας του νομού. Έτσι δημιουργήθηκε, έστω και την ύστατη στιγμή, η Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου. Αν και ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα στην πορεία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αλλά τελικά κατάφερε να σώσει την «παρτίδα» έστω και στο τέλος. Αυτό όμως που προβλημάτισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ ήταν το γεγονός ότι έμειναν αβοήθητοι από την διοίκηση και στην ουσία λίγα ήταν τα μέλη που στάθηκαν δίπλα τους.

Την ερχόμενη Δευτέρα (23/5) τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης έχουν κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Ρεθύμνου, σε επιχειρηματίες και φιλάθλους, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να φανεί αν υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση να βοηθήσουν την Π.Ε.Ρ.
Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 20.30 στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου.
Η σχετική ανακοίνωση είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. της Π.Ε.Ρ. (Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου) καλεί όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας σε συγκέντρωση, τη Δευτέρα 23 του Μάη ώρα 20.30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Επιθυμούμε την παρουσία και τις προτάσεις αρχών, επιχειρηματιών και αγνών φιλάθλων σε μια ειλικρινή συζήτηση για την προοπτική του ποδοσφαίρου στην πόλη μας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook