Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς της πόλης.

Στη συνάντηση και στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Μανόλης Αλιφιεράκης και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Χαράλαμπος Λεκάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Φοινικιάς – Μαλάδων κ. Μανόλης Κουμαντάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου κ. Μιλτιάδης Καθέρης κ.α.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ηρακλείου, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και στη συνέχεια συζήτησε για αρκετή ώρα με επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα θέματα του κλάδου, οι συνεργασίες και οι συνέργιες με το Δήμο Ηρακλείου για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου άκουσε με προσοχή τα ζητήματα των παραγωγικών φορέων, έδωσε άμεσα απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν και παρουσίασε τις προτάσεις των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ». Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες των φορέων, που στοχεύουν στην ανάπτυξη και κατά συνέπεια στην αύξηση θέσεων εργασίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου. «Ως Δημοτική Αρχή ήμαστε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για να δίνουμε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα θέματα, που σας απασχολούν και να διευρύνουμε τη συνεργασία μας για την ενίσχυση τοπικής επιχειρηματικότητας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου.
Τέλος, ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την πρόσκληση και για την εξαιρετική έκδοση του Βιβλίου «Κρητών Επιχειρείν», που του προσέφερε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook