Την πρώτη από τις 25, φετινές, αφίξεις του στα Χανιά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Navigator of The Seas.
Το πλήρωμα και τους επιβάτες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη, και τον ναυτιλιακό πράκτορα, Αντώνη Τσαγκαράκη.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε ο κ. Σκουλάκης με τον καπετάνιο και τους επικεφαλής του πληρώματος ,του εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το λιμάνι της Σούδας, καθώς και για την υποδοχή με παραδοσιακή μουσική και χορό, που τους επιφυλάχτηκε. Μάλιστα, όπως δεσμεύτηκαν θα προτείνουν τα Χανιά ως προορισμό διακοπών.

\"\" 

\"\"

Προερχόμενο από την Έφεσο της Τουρκίας, το Navigator of the Seas “έδεσε” νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, όπου ο δήμος Χανίων και οι τοπικοί φορείς είχαν επιφυλάξει θερμή υποδοχή στους περίπου 3.000 επισκέπτες του κρουαζιερόπλοιου, με πλούσιο μπουφέ και παραδοσιακή μουσική με χορευτικό συγκρότημα από Κρητικόπουλα.

\"\"

\"\"

Πολλοί από τους επισκέπτες αμέσως μετά την αποβίβασή τους κατευθύνθηκαν στα πούλμαν για προγραμματισμένες εκδρομές, ενώ οι περισσότεροι αφού πέρασαν από το κιόσκι πληροφοριών του δήμου Χανίων για να προμηθευτούν με χάρτες και ενημέρωση κατευθύνθηκαν προς τα αστικά λεωφορεία ή τα ταξί με προορισμό την πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με την υπάλληλο του γραφείου τουρισμού του δήμου Χανίων κα Ειρήνη Μιχαιλάκη «τους επισκέπτες τους ενδιαφέρει περισσότερο να κατέβουν στο κέντρο της πόλης των Χανίων, να δούν την παλιά πόλη, ενώ ρωτούν για το που μπορούν να κάνουν αγορές και που μπορούν να βρούν μια κοντινή παραλία».

\"\"

Η ιδιαιτερότητα με το κρουαζιερόπλοιο Navigator of The Seas, είναι πως μέχρι τις 4/11 θα έρχεται κάθε Παρασκευή στα Χανιά, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2012.

Έτσι με τις 54 συνολικά αφίξεις του κρουαζιερόπλοιου που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το 2011 και το 2012, αναμένεται να έρθουν στα Χανιά με το Navigator of the Seas περίπου 160.000 επισκέπτες.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook