Στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης συνοδευόμενος από Δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους του Συνδυασμού του, επισκέφτηκε χωριά του Δημοτικού διαμερίσματος Πλατανιά και συγκεκριμένα τα: Πατελάρι, Βρύσες, Μόδι, Πάνω Γεράνι, Ψαθογιάννος, Λουτράκι Μπαμπιόλο και Μανωλιόπουλο.

Ο κ. Μαλανδράκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους σε ζητήματα που αφορούν την Περιοχή τους, να αναφερθεί στο έργο που έχει γίνει και να τους ενημερώσει για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί σε ορίζοντα πενταετίας.

\"\"

\"\"

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης , την δημιουργία αποχετευτικών δικτύων καθώς και στα έργα ανάπλασης, που έχουν πραγματοποιηθεί και υλοποιούνται στην περιοχή.

Ιδιαίτερα αποδεκτά από τους κατοίκους έγιναν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί και αφορούν την δημιουργία Αγροτικού ιατρείου στην περιοχή του Μπαμπιόλου καθώς και τη δημιουργία νέων δικτύων μεταφοράς νερού ύδρευσης που καλύπτει περιοχές που ως τώρα δεν είχαν κατάλληλο πόσιμο νερό, όπως το Ψαθογιάννο και το Μπαμπιόλο.

Αναφέρθηκαν οι αναπλάσεις που έχουν γίνει και είναι σε εξέλιξη σε Μανωλιόπουλο και Αποθήκες, αλλά και μικρότερες παρεμβάσεις σε οδοποιία που έχουν πραγματοποιηθεί και που είναι σε εξέλιξη.

Οι κάτοικοι της περιοχής ευχήθηκαν στον κ. Μαλανδράκη και στους Συμβούλους του καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσει το έργο τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook