Στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων, που οργάνωσε ο σύλλογος Μυλοποταμιτών στα Αγγελιανά Μυλοποτάμου, παρευρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης,
Σεραφείμ Τσόκας, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Κώστα Δανδουλάκη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου και Ρεθύμνου.
Ακολούθως, ο κ. Τσόκας και ο κ. Δανδουλάκης, παρέστησαν στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε και αμέσως μετά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων αποτίοντας φόρο τιμής.
Στη συνέχεια ο κ. Τσόκας πραγματοποίησε επίσκεψη σε κεντρικές πλατείες και δρόμους του Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.
Το μεσημέρι παρευρέθηκε με την σύζυγό του, Μαρία Τσόκα και τις υποψήφιες Περιφερειακές Συμβούλους του «Κρήτη Μπορούμε», Νάσια Παστού και Ιωάννα Σταμπουλή στην εκδήλωση κοινωφελούς χαρακτήρα, για τα παιδιά της \”Ηλιαχτίδας\” που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα \”Plaza\” του Gourmet Catering, με στόχο την στήριξη και ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου. 
Επίσης ο κ. Τσόκας κατά την διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε το απόγευμα στα Πεζά και στην Μυρτιά, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε», έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πολίτες που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του και τον συνδυασμό, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό τους και πως ήρθε επιτέλους η ώρα η Κρήτη να αλλάξει σελίδα και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.
Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας αύριο το πρωί στις 07.30 είναι καλεσμένος στο Mega και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα και στις 11.45 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook