Αφορμή για… διχασμό έχει γίνει η εμφάνιση της Conchita Wurst, με πολλούς από τους επικριτές της να εστιάζουν στο ότι οι γυναίκες δεν έχουν μούσι: κι όμως, υπάρχουν ουκ ολίγες ανά τον κόσμο, όπως η Harnaam Kaur, που η γενειάδα της οφείλεται στο σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών!

Η 23χρονη από την Ινδία  αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σύνδρομο και έχει αποφασίσει, παρά τις επικρίσεις, να αφήνει τις τρίχες να μεγαλώνουν κανονικά στο σώμα της. Μέχρι πρότινος, αναγκαζόταν να ξυρίζεται δύο φορές την εβδομάδα, ωστόσο, οι τρίχες έβγαιναν στη συνέχεια που σκληρές και πυκνές.

\"harnaam3.jpg\"

«Δεν θα μπορούσα να αφαιρέσω τις τρίχες, γιατί με αυτό το τρόπο ο Θεός με έκανε να αισθάνομαι χαρούμενη… Έχω μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου γι’ αυτό που είμαι!», λέει η Harnaam, που ζει μια φυσιολογική ζωή σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, αν και η εμφάνισή της σοκάρει πολλούς.

\"harnaam.jpg\"

Το πρόσωπο της Harnaam άρχισε να γεμίζει τρίχες από την ηλικία των 11 ετών, ενώ, εκτός από το πρόσωπο, έχει έντονη τριχοφυΐα στα χέρια και στο στήθος. Μάλιστα, οι τρίχες της έγιναν αφορμή να πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει δεχτεί μέχρι και απειλές για την ζωή της!

\"harnaam2.jpg\"

«Θέλω κι άλλες γυναίκες να βρουν τη δύναμη που έχω εγώ. Αν μπορώ να δώσω ένα μήνυμα, αυτό είναι να ζει ο καθένας όπως θέλει! Είναι δική μας η ζωή, δικό μας το ταξίδι!», τονίζει η 23χρονη.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook