Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη (Κέντρο θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) πραγματοποίησαν σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης μαζί με τις υποψήφιες Περιφερειακές Συμβούλους του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε», Μαρία Τιτομιχελάκη-Μπέρκη, Ελένη Κομνηνού και Χριστίνα Ανδρεαδάκη-Μπασιούρη, προκειμένου να συναντηθούν με το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του.

Πραγματοποιήθηκε μια πολύ ανθρώπινη και γόνιμη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΕΘΕΑ, αλλά και για τον αριθμό των ατόμων-εθελοντών που βοηθούν στον αγώνα του. Επίσης, ο κ. Κεφαλογιάννης μαζί με τις κ. Τιτομιχελάκη, Μπασιούρη και Κομνηνού συναντήθηκαν με το προσωπικό, με γονείς ατόμων που βρίσκονται στο ΚΕΘΕΑ, αλλά και με παιδιά που έχουν αποτοξινωθεί και κάνουν προσπάθειες να ενταθούν και πάλι στην κοινωνία και να γίνουν ενεργά μέλη της.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε», Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, δεσμεύτηκε στους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ ότι θα είναι δίπλα τους και θα προσπαθήσει να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο τα απεξαρτημένα άτομα, όσο και το Κέντρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook