Νίκη στις εκλογές της Κυριακής και καλή δύναμη για τις ημέρες που ακολουθούν ευχήθηκε ολόψυχα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτης Κουβέλης στον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στο εκλογικό κέντρο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών»

Ο κ. Κουβέλης μίλησε με θερμά λόγια και επανέλαβε την στήριξη του προς το πρόσωπο του κ. Λαμπρινού για το δήμο Ηρακλείου, ενώ ανέτρεξε στην αρχή της γνωριμίας τους στο πλαίσιο της άνευ προηγουμένου κινητοποίησης του πολιτικού προσωπικού της χώρας από τον κ. Λαμπρινό όταν, ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, αγωνίζονταν για την ίδρυση Εφετειακής Έδρας Ανατολικής Κρήτης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην χθεσινή επίσκεψη του γγ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Νίκου Κανελλόπουλου, στο Ηράκλειο, καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Κανελλόπουλος δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στο γεγονός ότι η ίδρυση εφετείου Ανατολικής Κρήτης αλλά και η δρομολόγηση του έργου ανέγερσης Δικαστικού Μεγάρου έγιναν με τον κ. Λαμπρινό στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου.

Παρόντες στην σημερινή επίσκεψη του κ. Κουβέλη στο εκλογικό κέντρο της «Δύναμης Πολιτών» ήταν ο αγωνιστής της Αριστεράς και πρωτοπόρος της αυτοδιοίκησης κ. Γιώργος Κλάδος, ο αγωνιστής, επίτιμος δικηγόρος και συγγραφέας Δημήτρης Ξυριτάκης, τοπικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε «σύμβολο της Αριστεράς» τον κ. Κλάδο και δέχτηκε με χαρά το βιβλίο «Λόγω Τιμής» που του χάρισε ο κ. Ξυριτάκης και το οποίο έχει γράψει ο ίδιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook