Συνεχίζουν τις επαφές τους με τους τοπικούς φορείς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.
Σήμερα επισκέφτηκαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη και με μέλη της διοίκησης, όπου συζήτησαν για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. 
Ο κ. Τσόκας και ο κ. Κεφαλογιάννης μετέφεραν τις θέσεις του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» στο Διοικητικό Συμβούλιο του επιμελητηρίου, για την τόνωση της αγοράς και την στήριξη του εμπορικού κόσμου της Κρήτης. 
Ο κ. Τσόκας κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε ότι η ανάπτυξη του «επιχειρείν» αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
«Στόχος μας είναι η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των νέων επιχειρήσεων. Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και την εξωστρέφεια, οι κρητικές επιχειρήσεις μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να οδηγήσουν την κρητική οικονομία σε μια νέα εποχή. Η Περιφέρεια οφείλει να προστατεύσει τους επιχειρηματίες του τόπου από τη μεγάλη μάστιγα, το παράνομο εμπόριο, να συνδέσει την επιχειρηματικότητα με την έρευνα και να καταπολεμήσει τη γραφειοκρατία, αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις. Αυτή είναι η δική μας ατζέντα. Έχουμε χρέος να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας» είπε χαρακτηριστικά ο υπ. Περιφερειάρχης Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook