Ένα μωρό, μόλις τεσσάρων μηνών πέθανε από την πείνα και την δίψα στην πόλη Σεστ της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στη Γερμανία, την ώρα που η μητέρα του έκανε χρήση ναρκωτικών και γλεντούσε για μέρες σε αποκριάτικο πάρτι.

Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναβιώνουν αυτές τις μέρες σε δικαστήριο της πόλης, το οποίο και θα αποφασίσει την ποινή της απάνθρωπης μητέρας.

Η γυναίκα που ονομάζεται Μπιάνκα Ν. άφησε το μωρό της ολομόναχο στο διαμέρισμά της τον περασμένο Οκτώβριο και πήγε σε ένα πάρτι.

Την Τρίτη η αδίστακτη μητέρα παραδέχθηκε με κυνισμό ότι δεν φρόντιζε το μωρό για πολλές μέρες, αρνήθηκε όμως την κατηγορία της δολοφονίας γιατί όπως είπε δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της.

Όπως είπε, το μόνο που ήθελε ήταν να πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι για λίγες ώρες. Σύμφωνα με την απολογία της, τάισε το μωρό, το σκέπασε καλά και βγήκε έξω.

«Το έβαλα για ύπνο και μετά το ξέχασα εντελώς», παραδέχθηκε με θράσος.

Σαν να μην έφτανε ότι παράτησε το παιδί της, η 22χρονη παραδέχθηκε ότι ξόδεψε 300 ευρώ για να αγοράσει έκστασι και αμφεταμίνες και θυμήθηκε ότι είχε μια κόρη μετά από τρεις μέρες.

Όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά της ήταν πλέον αργά.

«Την βρήκα νεκρή στην κούνια της», είπε. Μάλιστα δεν ειδοποίησε ούτε καν ένα ασθενοφόρο, αλλά εξαφανίστηκε για δύο εβδομάδες.

Στο διάστημα αυτό, οι κοινωνικές υπηρεσίες βρήκαν το πτώμα του άτυχου βρέφους και άρχισαν να το αναζητούν.

Και μπορεί εκείνη να μην παραδέχεται ότι ήθελε να σκοτώσει την κόρη της, όμως μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα τους είχε πει μέρες πριν από το θάνατο του μωρού, ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο και θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς.

Από την νεκροψία προέκυψε επίσης ότι το μωρό δεν τρεφόταν καλά για περίπου δύο εβδομάδες πριν από το θάνατό του.

Η δίκη συνεχίζεται και η απόφαση αναμένεται να βγει τον Ιούλιο.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook