Άρχισαν πάλι  οι…  κακές γλώσσες να μιλάνε για τη Jennifer Aniston, επειδή  απόλαυσε ένα βράδυ με τον συμπρωταγωνιστή της Justin Theroux.

Οι δυό τους εντοπίστηκαν ττην  Πέμπτη   στο «Sunset Towers Hotel»,  και σύμφωνα με τη Daily Mail  τροφοδότησαν  τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

«Έμοιαζαν χαρούμενοι και είχαν διάθεση για φλερτ, αλλά δεν συμπεριφέρονταν σα ζευγάρι.», είπε μια πηγή για τη 42χρονη σταρ και τον 39χρονο Justin,   που είναι διάσημος περισσότερο σα σεναριογράφος.

Οι απανωτές διαψεύσεις για το ειδύλλιο,  μάλλον θα χαροποίησαν τον πατέρα της ηθοποιού John Aniston, ο οποίος ντε και καλά θέλει να δει την κόρη του αποκαταστημένη με έναν Έλληνα γαμπρό.

«Οι Έλληνες είναι πιο σέξι και γίνονται καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι», αστειεύτηκε ο βετεράνος ηθοποιός στο περιοδικό People,  διευκρινίζοντας πως θα πρέπει να είναι ένας καλός Έλληνας για την κορούλα του. 

Λέτε, τελικά η ο Justin  να είναι το νέο boyfriend  της Jennifer;  Ή τελικά,  η ηθοποιός θα ακούσει τις συμβουλές του μπαμπά  και θα ψάξει να βρει έναν Έλληνα;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook