Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και η ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυάς Κυδωνίας με αναστάσιμη χαρά καλεί όλο το χριστεπώνυμο πλήθος, την Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 6:00 το απόγευμα στην υποδοχή της εικόνος της Κυράς του Πόντου, της Παναγίας Σουμελά και του τιμίου και ενδόξου Σταυρού των Κομνηνών, σεβάσματα και κειμήλια ιερά που θα μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων. 
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
\”Το λατρευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εόρτιο εσπερινό κατά την 20ην Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. δια την μνήμη των Αγίων και την επομένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ.κ. Παντελεήμωνος τον οποίον θα τιμήσουμε και θα ευχαριστήσουμε δια την μεταφορά δια πρώτη φορά τόσων μεγάλων ευλογιών στην μαρτυρική νήσο μας. 
Καλούμε όλο τον πιστό λαό του Θεού να έλθει να αντλήσει δύναμη και κουράγιο από την παρουσία της Παναγίας και του ζωοποιού Σταυρού.

Πρόγραμμα υποδοχής και ιερών ακολουθιών

Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 6.00μ.μ. επίσημη υποδοχή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς. Δοξολογία και χαιρετισμοί Μητροπολιτών.
Δευτέρα βράδυ και ώρα 9.30 μμ -12.30 π.μ. Νυχτερινή Θεία Λειτουργία.
Τρίτη 20 Μαΐου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίαςκ.κ. Παντελεήμωνος.
9.00 μ.μ Κρητικοποντιακή παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων.
10.30μ.μ Ιερά παράκλησις.
Τετάρτη 21 Μαίου 2014 και ώρα 07:00-10:30 πμ Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίαςκ.κ. Παντελεήμωνος και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας κ Αποκορώνουκ.κ.Δαμασκηνού
Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 6.00μ.μ Ιερά Παράκλησις στην Θεοτόκο 
Τετάρτη Βράδυ και ώρα 8.30μ.μ. Ιερά Παράκλησις του Τιμίου Σταυρού και η Ακολουθία του Ευχελαίου.
Πέμπτη Πρωί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Πέμπτη 22 Μαϊου και ώρα 5.30μ.μ Εσπερινός , Παράκλησις της Παναγίας, Χαιρετισμοί της Θεοτόκου και λιτάνευσις των ιερών σεβασμάτων.
Πέμπτη Βράδυ 8.30μ.μ η ακολουθία των χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού και νυχτερινή Θεία Λειτουργία.
Παρασκευή 23 Μαίου και ώρα 10.00π.μ. Αναχώρησις ιερών κειμηλίων –ευχαριστίες.
Σημ: Κατά την διάρκειαν της ημέρας θα τελούνται συχνά ιερές παρακλήσεις.
Απαγορεύονται πάσης φύσεως έρανοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook