Έκδηλη η κατήφεια για την χθεσινή χαμηλή προσέλευση της συγκέντρωσης του «Δήμου Ενεργών Πολιτών», με την απογοήτευση να είναι εμφανής σήμερα στα πρόσωπα των υποψηφίων στα διάφορα πολιτικά πηγαδάκια.

Η μοντέρνα μουσική, οι ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις, το στημένο σκηνικό με χαμηλό φωτισμό, η δυνατή διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ, η μεγάλη κινητοποίηση των «πρωτοκλασάτων», η συνδρομή των επικοινωνιολόγων εξ Αθηνών και τα γνωστά πολύχρωμα λαλίστατα εξωτικά «πτηνά», δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προσδοκία να γεμίσει η πλατεία της αγοράς, έμεινε ανεκπλήρωτη, με το κοινό να περιορίζεται σε 2-3 εκατοντάδες ανθρώπων, ουσιαστικά δηλαδή τους 189 του συνδυασμού και λιγότερους από 100 φίλους.

Το μήνυμα σαφώς ηχηρό προς τον συνδυασμό και τον επικεφαλής, αφού το θεωρητικά νέο και διαφορετικό πρόσωπο στην αυτοδιοίκηση δεν κατάφερε να προσελκύσει ούτε την περιέργεια τον Χανιωτών για να ακούσουν τις θέσεις του Συνδυασμού στην τελευταία συγκέντρωση.

Θέσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από ασάφεια, γενικότητες και με στόχευση κυρίως στην κριτική (στα όρια της λασπολογίας) προς άλλους συνδυασμούς.

Το αποτέλεσμα των λάθος χειρισμών, αυτών που φαίνονται (και αυτών που δεν φαίνονται), με αποτέλεσμα την χθεσινή αποτυχημένη συγκέντρωση, κατάφερε να συσπειρώσει τους αντιπάλους, σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή, αφού έχουν μείνει λιγότερα από τρία 24ώρα για το κλείσιμο της κάλπης.

Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook