\”H απόφαση μου να τεθώ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη και του συνδυασμού ‘’Χανιά Μαζί για το Δήμο μας’’ αποτελεί για μένα μια απόφαση ευθύνης απέναντι στους Χανιώτες\”.

Αυτο αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Μ. Σκουλάκη ’Χανιά Μαζί για το Δήμο μας’’, Μιχάλης Χαιρέτης, ο οποίος καλεί τους Χανιώτες να συστρατευτούν στο πλευρό του νυν δημάρχου και να στηρίξουν την επανεκλογή του στο δημαρχιακό θώκο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Χαιρέτης

Μαζί για τα Χανιά μας, στο πλευρό ενός προσώπου του οποίου η προσωπικότητα και η αγάπη για τον τόπο του, αποτελούν τα διαπιστευτήρια για την εμπιστοσύνη κάθε Χανιώτη.

Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία, καταξιωμένους στην κοινωνία, με διάθεση να προσφέρουν στα κοινά ανιδιοτελώς, για να κάνουμε ακόμα καλύτερο το Δήμο μας.

Τα έργα που έχει ξεκινήσει η απερχόμενη Δημοτική αρχή πρέπει να συνεχιστούν και να μπουν ακόμα υψηλότεροι στόχοι, γιατί ο πολίτης αναγνωρίζει τα έργα και όχι τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια.

Ζούμε στην ομορφότερη πόλη του κόσμου και θέλουμε να συνεχίσουμε να γίνεται συνεχώς καλύτερη, ομορφότερη, πιο ανθρώπινη και ποιοτική για την καθημερινότητα του πολίτη, με σεβασμό στην ιστορία της και με σωστό σχεδιασμό για το μέλλον.

Καλώ όλους τους φίλους, όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν το Συνδυασμό μας, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι με Δήμαρχο τον Μανώλη Σκουλάκη και με την βοήθεια όλων μας θα πετύχουμε πολλά σημαντικά πράγματα για τον Δήμο μας.

Μιχάλης Χαιρέτης: Συντ. Τελωνειακός Υπάλληλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook