Δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έκλεψαν τρόφιμα από τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 4 τα ξημερώματα , από εστιάτορα ο οποίος πηγαίνει πάντα πολύ νωρίς στο κατάστημά του.

Συγκεκριμένα, άγνωστο με ποιόν τρόπο, ο άνδρας είχε μπει μέσα στην κλειστή Δημοτική αγορά και έπαιρνε τυριά, μέλια αλλά και ότι άλλο τρόφιμο εύρισκε αφημένο στα καταστήματα τα οποία τα έδινε – μέσα από τα ανοίγματα της σιδερένιας πόρτας της Αγοράς – στην γυναίκα που περίμενε έξω.

Οι «ποντικοί» μόλις κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί εξαφανίστηκαν, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι των κλεφτών δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για χρήματα που τυχόν υπήρχαν στα ταμεία των καταστημάτων, παρα μόνο για τρόφιμα.

Σύμφωνα με καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών είναι συχνά, αλλά συνήθως πρόκειται για περιθωριακά άτομα που κάνουν μικροκλοπές κυρίως τροφίμων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook