Τον πρόωρο χαμό της πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου από την Κεφαλλονιά θρηνεί η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 31χρονη Ολυμπονίκης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου Smart που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετακε και να συγκρουστεί νωτομετωπικά με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα.

\"troxaio

\"troxaio

\"Τα

\"1bxhwmsz\"

Στις 8 Οκτωβρίου του 1983, γεννιέται στο Αργοστόλι η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Άννα Πολλάτου.

Η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Επτανήσων ξεκίνησε την καριέρα της το 1988 και έκτοτε χάρισε στην Ελλάδα πολλές διακρίσεις.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με την Εθνική του Ανσάμπλ, συγκεντρώνοντας 39.285 βαθμους.

Δείτε το video από την εμφάνιση της ομάδας με την Άννα Πολλάτου στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.

\"\"

Η Άννα Πολλάτου θα κατακτήσει επίσης χρυσό μετάλλιο (10 κορίνες – 2 στεφάνια και 3 κορδέλες) αλλά και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999). Τρία χρυσά μετάλλια στα ίδια αγωνίσματα θα κατακτήσει επίσης και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το 1999, ενώ σημαντικές διακρίσεις είχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων το 1993, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το 1996, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Σεβίλλη το 1998 και στη Μαδέρα το 2000.

patrisnews.gr και kefalonitikanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook