Απορρίφθηκε πανηγυρικά από 5.000 γυναίκες στο Facebook ο νεαρός Σέρβος, ο οποίος αγχωμένος για το τι μέλλει γενέσθαι στα προσωπικά του, έστειλε μηνύματα σε άγνωστες ζητώντας να γίνουν το κορίτσι του.

Η απόφασή του αυτή ήταν κυρίως αποτέλεσμα του εύθραυστου χαρακτήρα του, καθώς ο νεαρός Σέρβος παραδέχεται πως είναι ντροπαλός και η αποστολή «απρόσωπων» μηνυμάτων ήταν πολύ πιο εύκολη για εκείνον. «Το Facebook φαίνεται να είναι ο τέλειος τρόπος να πλασάρεις τον εαυτό σου στα κορίτσια. Δυστυχώς δεν δούλεψε όπως το είχα σχεδιάσει», ανέφερε σύμφωνα με την Huffington Post.

Ο 32χρονος Predrag Jovanovic, ο οποίος ζει σε ένα μικρό χωριό λίγο έξω από την πρωτεύουσα, δήλωσε πως είναι αρκετά δύσκολο να βρει τον έρωτά του καθώς «Δεν υπάρχει καμία single κοπέλα, μόνο παντρεμένες και γιαγιάδες έχει εκεί».

Από τα χιλιάδες μηνύματα που έστειλε μόνο 15 γυναίκες απάντησαν και μάλιστα αρνητικά. «Και οι 15 αρνήθηκαν να γίνουν το κορίτσι μου ευγενικά, ενώ οι υπόλοιπες απλά με αγνόησαν. Να σε αγνοούν. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ απόρριψης στο Facebook και μπει σε βιβλίο. 

Παρόλα αυτά, ο νεαρός Σέρβος δεν πτοείται και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά λέγοντας πως «Είμαι σίγουρος πως μία μέρα θα βρω την αδελφή ψυχή μου».

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook