Το ταξίδι στον δρόμο της αναζήτησης συνεχίζεται… Μετά τα Χανιά, ο μικρός πρίγκιπας συνάντησε τους ήρωες του Νίκου Καζαντζάκη στο Ναύπλιο. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του;

Η παρουσίαση της νουβέλας του συγγραφέα Χρήστου Τσαντή «O μικρός πρίγκιπας συναντά τον Kύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου ώρα 19.30, στον χώρο του καφέ ΕΝΕΤΙΚΟ στο Ηράκλειο.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Σπυριδάκη Ειρήνη, Φιλόλογος του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου, Παναγιωτάκη Μαρία, Ψυχολόγος-Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν.Ηρακλείου, Κανάκη Σοφία, Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Νομού Ηρακλείου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και ο συγγραφέας Χρήστος Τσαντής.

Tην εκδήλωση θα πλαισιώσουν μαθητές από το 13ο και το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Το βιβλίο του Χρήστου Τσαντή, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, αποτελεί μια πρωτότυπη, ξεχωριστή συγγραφική δουλειά που αγκαλιάζει δυο από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Προτάθηκε για αξιοποίηση σε σχολικές δραστηριότητες, καθώς και ως εργαλείο για βιωματικές δράσεις από δραματοθεραπευτές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook