H θέση του Εργοτέλη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σχετικά με την αντιπαράθεση με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω Twitter, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Παναθηναικό όμως υπάρχει με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πιο αναλυτικά κόντρα μέσω Τwitter ξεκίνησε ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αιτία ήταν ένα tweet του προέδρου του Παναθηναικού στο οποίο έγραφε: «Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Πειραιά θα δοθούν δανεικοί στον Εργοτέλη».

Η απάντηση του Εργοτέλη, μέσω twitter, ήταν άμεση και μάλιστα με δυο tweet. Το πρώτο έγραφε: «Ας ασχοληθεί ο τουίτι με τους εκατοντάδες απολυμένους των επιχειρήσεών του και να αφήσει τον Εργοτέλη ήσυχο» και το δεύτερο: «Φαίνεται πως ανησυχεί μήπως και δεν επανεκλεγεί ο φίλος του και δεν έχει κάποιον να καλύπτει τις παρανομίες του στο Νέο Φάληρο».

 
Συγκεκριμένα από τον Εργοτέλη αναφέρουν τα εξής:

«Σχετικά με τα χθεσινοβραδινά tweets, η θέση του Εργοτέλη είναι ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Παναθηναικό, (τον οποίο μάλιστα συγχαρήκαμε μέσω ανακοίνωσης για την κατάκτηση του κυπέλλου) και χαιρόμαστε για την αγωνιστική του πρόοδο, καθώς το πρωτάθλημα χρειάζεται έναν ισχυρό ΠΑΟ. Έχουμε όμως πρόβλημα με τον Αλαφούζο (και όλες μας οι ανακοινώσεις- αντιπαραθέσεις, κατά τη φετινή περίοδο είχαν να κάνουν με αυτόν και όχι με την ομάδα), ο οποίος με κάθε ευκαιρία μας επιτίθεται κα προσβάλει, ανακατεύοντας μας ακόμα και σε πολιτικά παιχνίδια. Η απόφαση της διοίκησης( όπως φάνηκε και στο θέμα του Παγκρητίου), είναι να μην αφήνει γενικά τίποτα αναπάντητο ειδικά όταν θίγονται το ήθος και η ιστορία του συλλόγου»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook