Η Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\” αποφάσισε να μην παρέμβει στην μάχη των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής και προτρέπει τον κόσμο που στήριξε το ψηφοδέλτιό της να ψηφίσει κατά συνείδηση.

Στην ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας αναφέρεται:

Τους δημότες της Γόρτυνας, που στήριξαν με την ψήφο τους την Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\”, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά ο Σταύρος Ξυλούρης, στα πλαίσια γεύματος που παρέθεσε στους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του.

Ο Σταύρος Ξυλούρης τόνισε ότι ο συνδυασμός του θα συνεχίσει εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπίζεται με ευθύνη, σθένος και συνέπεια όσα προγραμματικά διακήρυξε, εκπροσωπώντας επάξια τους 3.349 πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και μετά από πρόταση του κ. Ξυλούρη, αποφασίστηκε ομόφωνα να μην δοθεί καμία κατεύθυνση ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής και να ψηφίσουν οι πολίτες κατά συνείδηση.

\”Η Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\” θα συνεχίσει εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπίζεται όσα προγραμματικά διακήρυξε με ευθύνη και συνέπεια. Κάναμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, προβάλλοντας καινοτόμες θέσεις και παρουσιάζοντας ένα πρωτοποριακό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Πιθανόν οι πολίτες της Γόρτυνας δεν είναι ακόμη έτοιμοι γι\’ αυτές τις αλλαγές. Στις εκλογές της Κυριακής δεν παίρνουμε καμία θέση και καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν κατά συνείδηση, αξιολογώντας την ποιότητα των προγραμμάτων των υποψηφίων συνδυασμών, την ικανότητα των προσώπων που τους στελεχώνουν, αλλά και την αξιοπιστία τους.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέξαμε αλλά και όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα μας. Αντλούμε δύναμη από την αγάπη μας για την αυτοδιοίκηση, την Γόρτυνα και τους ανθρώπους της. Με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.\” ανέφερε ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\”.

Να σημειωθεί πως αποφασίστηκε ακόμη η ομάδα να συνεδριάζει κατά διαστήματα και να συνεχίσει στο σύνολό της να ενημερώνεται και να παρεμβαίνει στα κοινά του δήμου Γόρτυνας, αφού στόχος όλων είναι η Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\” να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις επόμενες εκλογές.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook