Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ μετά τη συνάντηση Κουράκη – Μιχελογιαννάκη:

\”Δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανένα οι συναντήσεις και οι «συνδιαλλαγές» μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του 2ου γύρου των τοπικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Όπως επίσης και οι αποφάσεις των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ, περί ψήφου κατά συνείδηση στις λεγόμενες «μνημονιακές» παρατάξεις που κονταροκτυπιούνται στο 2ο γύρο, για το δήμο Ηρακλείου και τη Περιφέρεια Κρήτης.

Αποδείχνουν περίτρανα, αυτό που λέει το ΚΚΕ, ότι ανεξάρτητα από τις διαφορές τους, τόσο τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο και το ΣΥΡΙΖΑ, τους ενώνει η υποταγή τους στην ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, οι δεσμεύσεις στα μνημόνια διαρκείας , όλα αυτά που τσακίζουν το λαό.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι νέοι και οι γυναίκες, τώρα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στα ψευδεπίγραφα διλλήματα των τελευταίων ημερών, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου τους.

Η μόνη αποτελεσματική ψήφος, για το σήμερα και το αύριο, που μπορεί να αποτελέσει πραγματικό βόλι ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ, είναι η ανατρεπτική ψήφος στο ΚΚΕ. Γιατί είναι η δύναμη και η ελπίδα του λαού.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook