Η ισοπαλία με τον Βύζαντα Μεγάρων προκάλεσε νέες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Παναχαϊκής. Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανακοίνωσε πως θα καταθέσει τα δελτία της ομάδας στην ΕΠΟ μέχρι να παραιτηθεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Επίσης ανακοίνωσε πως αποχωρεί ο Λουτσιάνο, ενώ βαρύ μοιάζει να είναι το κλίμα και για τον Φυντάνη. Τα άσχημα αποτελέσματα της Παναχαϊκής, η οποία έχει μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες, έχουν φέρει την ομάδα πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της football league 2. Φήμες, λοιπόν, ανέφεραν πως έχει προκύψει θέμα με τον Ηλία Φυντάνη και πως ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» σκέφτεται να παραιτηθεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την ΠΑΕ η οποία ωστόσο στην ανακοίνωση της επιβεβαιώνει συνάντηση του Κούγια με τον Αθηναίο τεχνικό για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα..

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

\”1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την νέα σφαγιαστική διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βύζαντα θα καταθέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο μέχρι την οριστική απομάκρυνση του Γιώργου Γιαννόπουλου από την ΚΕΔ.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος όπως έκανε και την προ διετίας περίοδο με του διαιτητές Τζουβάνο και Χρήστου στα παιχνίδια με την Ηλιούπολη και Παναργειακό, όταν ήταν και πάλι αρμόδιος να ορίζει διαιτητές Γʼ Εθνικής, έτσι και την τρέχουσα περίοδο που είναι ο αρμόδιος διαιτητής για την Γʼ Εθνική επιλέγει αξιολογημένους διαιτητές οι οποίοι μονίμως και με προκλητικά λάθη στερούν από την Παναχαϊκή νίκες που δικαιούται.

Φέτος οι διαιτητές Σφακιανάκης με Ασπρόπυργο στην Αθήνα, Κατσιμίγκο με Κεραυνό Κερατέας στην Αθήνα, Νεοφυτίδης με Αγία Παρασκευή στην Πάτρα, Κοεμτζίδης με Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα και Αγγελάκης με Βύζαντα στα Μέγαρα έκαναν τα πάντα για να μην κερδίσει η Παναχαϊκή και όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά ορισμένοι από αυτούς ο κ. Γιαννόπουλος τους αναβαθμίζει, όπως γινόταν παλιά με την παράγκα, και τους ορίζει σε αγώνες Β΄ Εθνικής.

Τον κ. Γιαννόπουλο και τους διαιτητές που έχει ορίσει τους έχουν εκθέσει μέχρι τώρα με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο κ. Καρούλιας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο οποίος παραδέχτηκε το διαιτητικό όργιο εις βάρος της Παναχαϊκή και ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα και δικηγόρος Κίμωνας Ευαγγελάτος ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν έγινε κανένα πέναλτι στο παιχνίδι με τον Βύζαντα.

Η ΚΕΔ πρέπει να δει το video του χθεσινού αγώνα και τις γροθιές που δίνει μπροστά στα μάτια του διαιτητή δέκα φορές είτε εντός είτε εκτός φάσεως ο Ρωμαΐδης στον Καραγιάννη για να αντιληφθεί πως σφύριζε στον χθεσινό αγώνα ο γιος του Νίκου Αγγελάκη.

2)Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια χορηγήθηκε σήμερα ρεπό στους παίκτες και ο κ. Κούγιας θα έχει σήμερα ραντεβού στην Αθήνα με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

3)Μεταγραφή ζήτησε ο Λουτσιάνο λόγω του κλίματος του οποίου έχει δημιουργηθεί στην Πάτρα από τις επιθέσεις των 20 -30 αλητών εις βάρος των ποδοσφαιριστών μετά τα παιχνίδια με τον Πλατανιά και τον Ασπρόπυργο.

Σήμερα για τον λόγο αυτόν θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του manager του Λουτσιάνο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια.

4)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αίρει την εμπιστοσύνη της προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ Γ. Γιαννόπουλο τον οποίο θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο για το ότι μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει απολέσει τουλάχιστον 12 βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή, σε περίπτωση κατά την οποία ο κ. Πιλάβιος δεν απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο σκέφτεται την αποχώρηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα και την λύση και εκκαθάριση της εταιρίας.

Μετά την διαιτησία του διαιτητή Αγγελάκη από την Θεσσαλονίκη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βύζαντα έχω να δηλώσω τα εξής:

1)Συγχαίρω τον ποδοσφαιριστή, δικηγόρο και άνθρωπο Κίμωνα Ευαγγελάτο για την δήλωση του με την οποία κατεξευτέλισε τον διαιτητή Αγγελάκη και την απόφαση του να καταλογίσει εις βάρος της ομάδας μας ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

2)Λυπάμαι ιδιαίτερα τον πατέρα του Γ. Γιαννόπουλου για τον παλιό διαιτητή Νίκο Γιαννόπουλο.

3)Λυπάμαι ιδιαίτερα για την δήλωση του προέδρου του Βύζαντα Μεγάρων κ. Δημήτρη Τραγκουμανίδη να δώσει συγχαρητήρια στους διαιτητές για το χθεσινό όργιο διαιτησίας εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook