Μέσα σε λίγες ημέρες ο Μιχάλης Αναστασάκης βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.
Ο σφυροβόλος του \”Ελ. Βενιζέλου\” έκανε επίδοση 70,63μ. στο Φεστιβάλ Ρίψεων που διοργάνωσε στην Τρίπολη το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η σχετική ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ:

«Με τον Μιχάλη Αναστασάκη να βελτιώνει δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το ατομικό του ρεκόρ έγινε στην Τρίπολη το Φεστιβάλ Ρίψεων. Τους αγώνες διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου της Τρίπολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Αναστασάκης έστειλε τη σφύρα στα 70,63 μ. και βελτίωσε το 70,08 μ., το οποίο σημείωσε στους αγώνες Ρίψεων \”Κώστας Σπανίδης\”, την Παρασκευή. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, που από φέτος ανήκει στην κατηγορία των Νέων, πέρασε στην 18η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα. Νικητής στη σφυροβολία ήταν ο Κώστας Σταθελάκος, με 71,74 μέτρα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον ακοντισμό ο Κώστας Βερτούδος, που με 75,80 μ. έδειξε ιδιαίτερα αποδοτικός και ανταγωνιστικός ενόψει των διοργανώσεων που έπονται. Ο 26χρονος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 75,22 από το 2007, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επίδοση του.

Στη σφυροβολία των γυναικών η Παρασκευή Θεοδώρου επικράτησε με 64,97 μ., ενώ στη σφυροβολία Παίδων ο Θοδωρής Βινατσέλος πέτυχε 60,02 μέτρα. Ενα εκατοστό κάτω από το ατομικό της ρεκόρ έστειλε το δικό η νεάνιδα Ελευθερία Τερζάκη, που ήταν πρώτη στο αγώνισμα με 47,46 μέτρα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook