Ιδιαίτερα δηκτικός ήταν ο Βαγγέλης Περρής απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη. Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε την Ελένη ''καρικατούρα του εαυτού της'' και πρόσθεσε ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό της...

Οι καλές σχέσεις του Περρή με τη Μενεγάκη αποτελούν εδώ και καιρό παρελθόν. Από τη στιγμή που ο ίδιος και ο Θέμος έβγαλαν στη δημοσιότητα την περίφημη φωτογραφία του Ματέο με την Ελένη το καλοκαίρι στην παραλία της Άνδρου πριν ακόμα ανακοινωθεί ο χωρισμός της από τον Γιάννη Λάτσιο, τα μαχαίρια και από τις δύο πλευρές έκαναν την εμφάνισή τους.

Χθες όμως on air ο Βαγγέλης Περρής δε μάσησε τα λόγια του...

''Αν σκεφτείς αυτό το πράγμα πώς το προέβαλε (εννοεί τον χωρισμό), την έβλεπαν οι τηλεθεατές, φόραγε μαύρα και τις διαδόσεις που ο κύκλος της μετέφερε παντού... Μπορεί να μεγαλώνει παιδιά αλλά έχει γίνει καρικατούρα του εαυτού της. Πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους τηλεθεατές της, γιατί έχει αλλάξει θεωρία τον τελευταίο καιρό! Πρώτα έλεγε ''αχ, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου κι αν τύχει να ερωτευτώ θα φύγω να πάω στα βουνά, γιατί δεν διαλύω εγώ την οικογένειά μου''... Αυτό πουλούσε και τώρα πουλάει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει συνέπεια στο προϊόν που προωθούσε... Βγαίνεις και λες ''άλλαξα, συγνώμη!'', όταν είσαι φανατικός μίας θεωρίας και μετά πας σε μια άλλη. Είσαι υποχρεωμένος απέναντι στους ανθρώπους που σε παρακολουθούσαν, να πεις συγνώμη γιατί προέβαλες ένα συγκεκριμένο πρότυπο...'' είπε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής με συμπαρουσιάστρια τη Γιολάντα Διαμαντή.


nooz