Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φημολογούμενη πρόθεση αναστολής λειτουργίας του γραφείου ΟΑΕΔ Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Ο ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού εξυπηρετεί τις περιοχές του Ηρακλείου που βρίσκονται κοντά στην  Αλικαρνασσό έως τα Μάλια, δηλαδή Πόρο, Κατσαμπά, Γούβες, Επισκοπή, Κοκκίνη Χάνι κ.α. και το ενδεχόμενο κλεισίματος βρίσκει αντίθετους όχι μόνο τους εργαζομένους αλλά και όλους όσοι εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Πληροφορίες θέλουν την Διοίκηση του ΟΑΕΔ Ηρακλείου να έχει δώσει θετική απάντηση στην πρόταση της κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα απέστειλε στον Υφυπουργό Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου:

\”Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από επιχειρήσεις μέλη μας για την πρόθεση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ να αναστείλει τη λειτουργία του γραφείου ΟΑΕΔ Ν. Αλικαρνασσού. Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, το εν λόγω παράρτημα εξυπηρετεί μια πολυπληθέστατη περιοχή (Κατσαμπάς, Αγ. Αικατερίνη, Πατέλλες, Ν. Αλικαρνασσός, Καλλιθέα, κλπ) και παράλληλα τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Η απόφαση της αναστολής λειτουργίας του εν λόγω Παραρτήματος, θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που προκειμένου να εξυπηρετηθούν, θα είναι πλέον αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις και μάλιστα μέσα στο κυκλοφοριακό χάος του κέντρου του Ηρακλείου.

Για αυτούς τους λόγους εκφράζουμε την αντίθεση μας στην εν λόγω απόφαση, και ζητούμε την παρέμβασή σας στην Διοίκηση του ΟΑΕΔ προκειμένου να αποτραπεί αυτή η αρνητική εξέλιξη που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση της περιοχής.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook