Μυστήριο καλύπτει το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας από την Πάτρα μέσα στο εξοχικό της στον Ψαθόπυργο Αχαΐας, με πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο που ρίχθηκαν έξω από το παράθυρο και χωρίς καν ο δράστης να μπει στο σπίτι!
Η άτυχη 86χρονη εντοπίστηκε από γείτονές της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στην εξοχική της κατοικία όπου διέμενε πάντα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Γκότση ο οποίος διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη έφερε πολλαπλά τραύματα από σκάγια στο πρόσωπο και το σώμα.
Στο χώρο δίπλα στη σορό της βρέθηκαν σπασμένα τζάμια που δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε από τον εξωτερικό χώρο από τον οποίο διέφυγε ο δολοφόνος, γεγονός που δεν αφήνει αμφιβολία ότι στόχος της εγκληματικής ενέργειας ήταν ο θάνατός της. 
Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία από το σημείο και τα εξετάζουν προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook