Ψάχνει ταίρι μέσω διαδικτύου – Σε… απόγνωση είναι η πανέμορφη ξανθιά καλλονή από την Αυστραλία που είναι μόνη από τον Απρίλιο του 2013, μετά τον χωρισμό της από τον παίκτη του ράγκμπυ, Todd Carney
Η 26χρονη Lauryn Eagle, από την Αυστραλία, είναι μοντέλο και μποξέρ και υπήρξε αυτή που έγινε εξώφυλλο για το ανδρικό περιοδικό Maxim στην χώρα της όταν αυτό γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια πέρυσι.

\"\"



Τώρα η Lauryn ποζάρει με καυτή και ανάλαφρη διάθεση για το Maxim του Μαϊου στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα αναζητά στο Tinder – τη νέα δημοφιλή εφαρμογή για online ραντεβού στο κινητό – νέο σύντροφο, όπως άλλωστε έχουν κάνει και άλλες celebrities, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Linsday Lohan.



\"\"



To καυτό μοντέλο από την Αυστραλία κολάζει και άγιο στην πρόσφατη φωτογράφισή της για το Αμερικανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού Maxim, αφού το μικροσκοπικό μπικίνι που φοράει, αποκαλύπει το καλογυμνασμένο σώμα της!


\"\"



Η Lauryn, που όπως έγινε γνωστό είχε αντιμετωπίσει οικογενειακά προβλήματα και διαφωνίες με την μητέρα και την αδελφή της, το έριξε στην γυμναστική για να κτίσει το άψογο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, κορμί της!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook