Η μεγάλη ημέρα έφτασε για τον Α.Ο. Χανιά!
Στις 18:00 στο γήπεδο Περιβολίων, σε ένα κατάμεστο γήπεδο που θα… κοχλάζει, τα παλικάρια του Μουράτ Σεροπιάν καλούνται να επαναλάβουν ότι και στις 21 Οκτωβρίου 2013, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν και είχαν επικρατήσει με 2-1 (πατήστε ΕΔΩ), με την \”οβίδα\” του Πάγκαλου στο 84\’, σε ένα ματς που ο ρέφερι Ευαγγέλου είχε αρνηθεί τρεις φορές το πέναλτι στους \”μπλε\”!
Ο ΑΟΧ θέλει μόνο νίκη κόντρα στους \”ερυθρόλευκους\” για να συνεχιστεί το… ταξίδι και να δώσει τον αγώνα της ιστορίας του μία εβδομάδα μετά στην Αθήνα με τη Skoda Ξάνθη.
Σίγουρα το ματς θα είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη υπομονή, αλλά η Χανιώτικη ομάδα είναι αποφασισμένη για κατάθεση ψυχής εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και έχει δείξει και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα τον αντίπαλό της. 
Έναν αντίπαλο που πήγαινε… τρένο στην κανονική διάρκεια, αλλά στα πλέι οφ έδωσε κάθε δικαίωμα να τον αμφισβητήσουν οι αντίπαλοι του με τις εμφανίσεις που έκανε.
Με οδηγό το ματς του περασμένου Οκτώβρη και με τον κόσμο να μην σταματάει να φωνάζει ο ΑΟΧ θέλει να φτάσει μία… ανάσα από το όνειρο της ανόδου!
Το βίντεο του αγώνα της κανονικής διάρκειας:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook