Εκσκαφές στο ξενοδοχείο από το οποίο εξαφανίστηκε το 2007 η τετράχρονη τότε Μαντλίν ΜακΚαν ξεκινούν σήμερα οι βρετανικές αρχές, σε μια προσπάθεια να λυθεί το μυστήριο γύρω από τη μικρή βρετανίδα και να δοθεί μία απάντηση στην οικογένειά της, που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να την αναζητά.
Οι βρετανικές αρχές έλαβαν άδεια να σκάψουν στο θέρετρο Πράγια ντα Λουθ, όπου διέμενε η Μαντλίν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα σημεία των ερευνών είναι και η παραλία και ο χώρος γύρω από το διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια.
Όπως μεταδίδουν σήμερα βρετανικά ΜΜΕ, οι αρχές έχουν αποκλείσει μία μεγάλη περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, ενώ στην Πορτογαλία έφτασαν χθες, αργά τη νύχτα, ερευνητές της Σκότλαντ Γιαρντ.
Τα ίχνη της ξανθούλας Μαντλίν με το χαρακτηριστικό σημάδι στο μάτι, χάθηκαν τον Μάιο του 2007 ενώ η οικογένεια ΜακΚαν περνούσε τις διακοπές της στο θέρετρο της Πορτογαλίας. Έκτοτε, πολλές ήταν οι εκδοχές σχετικά με την τύχη της, από την απαγωγή και τη δολοφονία, τη σεξουαλική κακοποίηση, έως και την εμπλοκή των ίδιων των γονιών της στο θρίλερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook