Το live ξεκίνησε με την ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια ότι την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα γίνει ένα special "Dancing with the stars". H παρουσιάστρια εξήγησε ότι τα 5 ζευγάρια που θα έχουν μείνει μέχρι τότε στο show, θα διαγωνιστούν και στο τέλος της βραδιάς θα αποχωρήσουν 2 από αυτά.

Πρώτοι άνοιξαν το χορό ο Τρύφωνας Σαμαράς και η ντάμα του. Χθες, οι διαγωνιζόμενοι άνδρες χόρεψαν τσα-τσα ενώ οι κυρίες αργεντίνικο tango.

Στη συνέχεια, στην τηλεοπτική πίστα ανέβηκε η Ναταλία Δραγούμη με τον καβαλιέρο της.Ο Γρηγόρης Αγγέλου και η ντάμα του κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.Η Ελεονώρα Μελέτη χόρεψε έναν άκρως αισθησιακό χορό και κέρδισε... τέσσερα δεκάρια! Η υψηλότερη βαθμολογία που έχει μπει μέχρι σήμερα στο show.

 

Ακολούθησε η Νάντια Μπουλέ με τον παρτενέρ της οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της πρόβας τους μέσα στην εβδομάδα, δέχθηκαν μια επίσκεψη - έκπληξη! Την Γλυκερία!  Το τραγούδι της πλαισίωσε το χθεσινό χορό του ζευγαριού και η τραγουδίστρια θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά μια πρόβα τους...Ο Κώστας Μαρτάκης με τη ντάμα του, ήταν οι επόμενοι που ανέβηκαν στην τηλεοπτική πίστα του Dancing.Τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που χόρεψαν στο χθεσινό live ήταν η Αγγελική Ηλιάδη με τον καβαλιέρο της.Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η γκεστ του χθεσινού live Nikki Ponte χόρεψε Quickstep.Στο τέλος της βραδιάς η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι που αποχωρεί είναι η Ναταλία Δραγούμη με τον παρτενέρ της.


zappit