Δύο αδέλφια ηλικίας 26 και 25 χρόνων και ένας 22χρονος συνελήφθησαν για τη ληστεία με λεία 12.000 ευρώ που έγινε τη Δευτέρα με θύμα μια γυναίκα ταχυδρομικό διανομέα στο Λευκοχώρι Ηλείας, ενώ άλλοι δυο Έλληνες ηλικίας 26 και 23 χρόνων και ένας 23χρονος Αλβανός έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
Οι τέσσερις από τους νεαρούς δράστες είχαν εισβάλει φορώντας κουκούλες και γάντια στο σπίτι μιας 90χρονης τη στιγμή που βρισκόταν μέσα η 41χρονη ταχυδρόμος, την χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε τα χρήματα για την καταβολή συντάξεων σε δικαιούχους της περιοχής. Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ο πέμπτος συνεργός τους.
Κατά την έρευνα προέκυψε και η εμπλοκή του έκτου της σπείρας. Σε βάρος των έξι νεαρών κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία κατά συναυτουργία και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που διέταξε να κρατηθούν ώσπου να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook