«Cherchez la femme» για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης, που ερευνούν την κλοπή των οικονομιών μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Άγιος Σπυρίδωνας της Πιερίας. Ο συνεργός της «μακρυχέρας» αναγνωρίστηκε, αλλά η ίδια έχει στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα.
Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, το ζευγάρι επισκέφθηκε την 81χρονη στο σπίτι της με κάποιο πρόσχημα και ο άνδρας ανέλαβε να την κρατήσει απασχολημένη, όσο η γυναίκα έβαζε «χέρι» στο κομπόδεμα της γριούλας αρπάζοντας 1.800 ευρώ. 
Οι δράστες διέφυγαν, αλλά ο 28χρονος αναγνωρίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Η γυναίκα που τον συνόδευε δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.
Ένα ποδήλατο αξίας 800 ευρώ άρπαξε μέρα- μεσημέρι από το σπίτι ενός 47χρονου στην Κατερίνη ένας νεαρός, αλλά οι άνδρες της Ασφάλειας τον… πέτυχαν να κάνει βόλτες με αυτό μετά από ένα 24ωρο και τον συνέλαβαν. 
Το ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο 25χρονος Έλληνας δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook