Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Κιλκίς για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τεσσάρων αλλοδαπών από τη Γεωργία που έπεσαν τυχαία στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε., όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένοι.

Οι τέσσερις Γεωργιανοί ηλικίας 24, 27, 32 και 38 χρόνων ήταν έτοιμοι για... μάχη με όσα είχαν κρυμμένα μέσα στο όχημα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα μήκους 0,90 εκατοστών και 1,18 μέτρου και άλλα δύο μεταλλικά ρόπαλα μήκους 1,12 και 1,27 μέτρου, που δεν εξήγησαν για ποιο λόγο τα είχαν μαζί τους.

Στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης κατασχέθηκε, βρέθηκαν ακόμη μεταξύ άλλων δύο φακοί, ένα ζευγάρι γάντια, ένας σκούφος και πλήθος εργαλείων που η προέλευσή τους ερευνάται και οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι προέρχονται από κλοπές στην ευρύτερη περιοχή. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, αλλά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί και πρόσθετη δικογραφία σε βάρος τους όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση.

protothema.gr