Η διοίκηση του Α.Ο. Χανιά έκανε τις απαιτούμενες κινήσεις και διορθώσεις όσον αφορά τον φάκελο αδειοδότησης και έτσι άναψε \”πράσινο φως\” για την άδεια.
Μπορεί να μην έχει γνωστοποιηθεί επίσημα αλλά ο ΑΟΧ εξασφάλισε την αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μπορεί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για το πρωτάθλημα της Football League, αφού οι ελπίδες για τιμωρία της Νίκης Βόλου -μετά την υπόθεση του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών- και συμμετοχή στο μπαράζ με τη Ξάνθη αποδεικνύονται… φρούδες.
Μπορεί η UEFA να έχει χαρακτηρίσει ύποπτο χειραγώγησης το ματς, αλλά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για να τιμωρηθούν οι ομάδες και παράλληλα το γεγονός ότι το μπαράζ θα πρέπει να γίνει την Τετάρτη (11/06) δείχνει ότι μάλλον κερδισμένος θα είναι ο… Ολυμπιακός Βόλου, που κέρδισε λίγες ημέρες παραπάνω για να αναρρώσουν πλήρως κάποιοι παίκτες του, που προέρχονται από τραυματισμούς. 
Όσον αφορά τη Χανιώτικη ομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κατσιγιάννης θα προχωρήσει σε επαφές με κάποιους επιχειρηματίες για να βρει \”συμπαίκτες\” και να συνεχίσει το έργο του στους \”μπλε\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook