Oι προετοιμασίες για το πάρτι της χρονιάς συνεχίζονταν πυρετωδώς μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του.

Αργά το μεσημέρι και οι  εργασίες γίνονται πυρετωδώς διακρίνουμε  το γερανό που  στήνει ακόμη μια εξέδρα για το μεγάλο πάρτι με θέα προς το Νυδρί.

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε το πλοίο SEABOURN SPIRIT με σημαία BAHAMAS το οποίο έχει μήκος 133 μέτρα και πλάτος 20 μέτρα και φιλοξενεί τους προσκεκλημένους της  Εκατερίνα. Επίσης  βλέπουμε το  σκάφος \”MY ANNA\” του Ριμπολόβλεφ το οποίο φιλοξενεί  την οικογένεια  καθώς και το DOMINO μήκους 41 μέτρων  για να εξυπηρετηθούν οι αστραφτεροί προσκεκλημένοι.

Οι διάσημοι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι είχαν την ευκαιρία να γευτούν ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, να δοκιμάσουν πανάκριβες σαμπάνιες αλλά και χαβιάρι, που βρισκόταν σε όλα τα τραπέζια.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά της συζύγου του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 22.00 το βράδυ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιόνσε τραγούδησε το «Happy Birthday», ενώ στη συνέχεια διασκέδασε το κοινό με ένα φαντασμαγορικό σόου.

Επίσης βλέπουμε ξεκάθαρα τη πασίγνωστη ροζ βίλα ανακαινισμένη η οποία αναμένεται να αναβιώσει  παλιές στιγμές χλιδής.

Ενώ μέχρι και τις 8 το βράδυ της Τετάρτης, ελικόπτερα, έφευγαν από τον Σκορπιό, με προορισμό το αεροδρόμιο του Ακτίου, προκειμένου να παραλάβουν τους VIP καλεσμένους.

Επίσης δημοσιογράφοι από τοπικά και Αθηναϊκά ΜΜΕ, βρισκόταν σε σκάφος, προκειμένου να αποθανατίσουν ένα στιγμιότυπο.

\"\"

 

\"\"

 

\"\"
\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

prevezabest.blogspot

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook