Σε \”εφιάλτη\” κατέληξε η απόφαση μιας 21χρονης γυναίκας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, να επιλέξει την μάσκαρα \”Bombshell Volume\” από την εταιρεία \”Covergirl\” για να τονώσει και να περιποιηθεί τις βλεφαρίδες της.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Amy Schavolt υποστηρίζει ότι μόλις μετά από μερικές χρήσεις με την εν λόγω μάσκαρα, είδε ότι οι βλεφαρίδες της άρχισαν σταδιακά να πέφτουν!

\”Χρησιμοποιούσα ένα απλό μεικάπ-remover με ένα βαμβάκι και με κινήσεις προς τα κάτω καθάρισα τις βλεφαρίδες μου. Ξαφνικά κοίταξα το βαμβάκι και είδα ότι είχαν μείνει εκεί πολλές βλεφαρίδες μου με την μάσκαρα ακόμα κολλημένη επάνω τους! Τρομοκρατήθηκα. Έμεινα στο μπάνιο και έκλαιγα για ώρα\”, είπε χαρακτηριστικά η 21χρονη Amy.

Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να απαιτηθεί χρονικό διάστημα ακόμα και 8 εβδομάδων για να ξαναβγούν οι βλεφαρίδες της.

Παράπονα για δυσκολία αφαίρεσης της συγκεκριμένης μάσκαρα έχουν κάνει και άλλες γυναίκες, σύμφωνα με το δίκτυο ABC.

Η ανταπόκριση της εταιρείας Covergirl ήταν να παραδεχτεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει την ανανέωση/αντικατάσταση των ελαττωματικών συσκευασιών της συγκεκριμένης μάσκαρα, ενώ έχει αναρτήσει και ένα βίντεο στο youtube με συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο εφαρμογής και αφαίρεσής της.

Προτρέπει συγκεκριμένα τις γυναίκες να χρησιμοποιούν ένα \”μπαλάκι\” από βαμβάκι για να απλώσουν το μεικάπ-remover στις βλεφαρίδες, αλλά να το αφήνουν να δράσει \”για λίγο χρόνο\” μέχρι να το αφαιρέσουν πλήρως.

onmed.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook