Το στόμα ενός κοριτσιού με σελοτέιπ για 15 λεπτά «σφράγισε» ένας δάσκαλος στη Βρετανία. Ο λόγος ήταν ότι 11χρονη Elise Smith δεν σταματούσε να μιλάει με τους συμμαθητές της στην τάξη. 

Η 11χρονη Elise Smith δεν υπάκουσε τον δάσκαλο της, όταν εκείνος έκανε παρατήρηση τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους συμμαθητές της, επειδή μιλούσαν εν ώρα μαθήματος. Τα άλλα παιδιά σταμάτησαν να μιλάνε, όχι όμως η 11χρονη κάτι που φαίνεται πως εκνεύρισε αρκετά το δάσκαλο. Έτσι εκείνος αποφάσισε να την τιμωρήσει κλείνοντάς της το στόμα με σελοτέιπ για δεκαπέντε λεπτά!



\"\"


Η μαθήτρια αποκάλυψε στους γονείς της τιμωρία που της επεβλήθη από τον δάσκαλο της και ο πατέρας της, σύμφωνα με την Dailymail, πήγε έξαλλος στο σχολείο να δει τον δάσκαλο της κόρης του και να διαμαρτυρηθεί. 



\"\"


Ο Marc Smith, πατέρας της 11χρονης μαθήτριας παραδέχτηκε ότι η κόρη του μιλούσε μέσα στην τάξη και δήλωσε ότι ο δάσκαλος θα μπορούσε απλά να ζητήσει από την 11χρονη να βγει έξω από την τάξη και όχι να της κλείσει το στόμα με σελοτέιπ. 

Στη συνέχεια έδειξε την ενόχλησή του για την επιεική, κατά τη γνώμη του, μεταχείριση που είχε ο δάσκαλος από το σχολείο.





\"\"


«Ο δάσκαλος ζήτησε συγνώμη αλλά δεν τιμωρήθηκε όπως πρέπει αφού συνέχισε να έχει τη δουλειά του. Σε παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλα σχολεία οι εκπαιδευτικοί απολύονται» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο πατέρας της μαθήτριας τόνισε ότι δεν ήθελε να ξαναστείλει την κόρη του σε αυτό το σχολείο όμως εκείνη του είπε ότι δεν ήθελε να χάσει τους φίλους της. 

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook