Τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.


Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη (στο κέντρο της φωτογραφίας).

Ο Γιώργος Μουντάκης αποτέλεσε έναν πολύτιμο συνεργάτη του Πλατανιά Χανίων, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στα Τμήματα Υποδομών. Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, στον οποίο η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην καριέρα του.»

Μουντάκης: \”Βάλαμε τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στη Super League\”

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μουντάκης, που βρέθηκε πρόσφατα στη Χαλκίδα -μαζί με τον προπονητή της Κ20 του Πλατανιά Νίκο Μαναρώλη- για την β\’ φάση της Σχολής προπονητών UEFA A\’, δήλωσε στην ιστοσελίδα των \”ερυθρόλευκων\” τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Πλατανιά Χανίων. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, Διοίκηση -και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη- όλους όσους αποτελούσαν και αποτελούν την οικογένεια του Πλατανιά Χανίων καθώς και τους φίλους της ομάδας, που τη στηρίζουν έμπρακτα. Ζήσαμε πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές, βάλαμε όμως τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στη Super League. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook