Ο λόγος για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, τον Μίκαελ Σουμάχερ, τον οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail , οι γιατροί ετοιμάζονται να βγάλουν από την εντατική ώστε να συνεχίσει τη νοσηλεία του στην πτέρυγα της αποκατάστασης, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η αγγλική εφημερίδα «οδηγείται», από αυτή την εξέλιξη, στο συμπέρασμα πως «αφού ο Σουμάχερ βγαίνει από την εντατική, αυτό σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει πια να πεθάνει από τα τραύματά του» και προσθέτει: «Ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην έχει γίνει ιδιαίτερη πρόοδος στην κατάσταση της υγείας του».

Στο ίδιο μήκος κύματος «κινείται» και το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού "Bunte". Που σημειώνει: «Η μεταφορά Σουμάχερ σε μια ειδική πτέρυγα αποκατάστασης έχει ετοιμαστεί και οι πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης έχουν μειωθεί»,
Η εφημερίδα Abendzeitung του Μονάχου ανέφερε επίσης επικαλούμενη ανώνυμες ιατρικές πηγές ότι ο Σουμάχερ έχει ήδη μετακινηθεί σε αυτήν την πτέρυγα μέσα στην κλινική της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται.

Ωστόσο, ειδικοί γύρω από τέτοιου είδους τραυματισμούς σημειώνουν ότι για τον άτυχο Σουμάχερ: «Αν ήταν να ξυπνήσει, αυτό θα είχε ήδη συμβεί».

Αυτή είναι η πρώτη είδηση γύρω από την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μετά τα μέσα Απριλίου, όταν από το περιβάλλον της οικογένειάς του έγινε γνωστό ότι ο 46χρονος οδηγός έχει «στιγμές συνείδησης και αφύπνισης». Ο
επτά φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 19 Δεκεμβρίου όταν τραυματίσθηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

news247.gr