Μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, με την ετήσια γιορτή στο γήπεδο της Σούδας, την Κυριακή (15/06).
Η βραδιά περιελάμβανε αρκετές βραβεύσεις στα παιδιά της Ακαδημίας, αλλά και στους χορηγούς.
Η επίσημη ενημέρωση από το arissoudas.blogspot.gr:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική σεζόν 2013-14 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, με την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης της το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου 2014 στο γήπεδο της Σούδας.

Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς της Ακαδημίας Οικογένεια Λαμπάκη, Γ.Χιωτάκη, Ν.Παπαδάκη – Κ.Ραμπαλάκο και ΚΤΕΛ Χανίων.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες της σε όλους τους χορηγούς για την προσφορά των δώρων και των υπηρεσιών τους, καθώς και σε όλους τους γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Από την Ακαδημία ανακοινώνεται ότι θα λειτουργεί καλοκαιρινό τμήμα προπονήσεων από 17/6 έως 27/7/2014 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 19:30 – 21:00 ενώ η έναρξη της νέας σεζόν έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα 8/9/2014.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook