Αν και ασταθές ακόμα, το ελληνικό καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά. Εξορμήσεις σε παραλίες, βουτιές στην θάλασσα, παιχνίδια στην άμμο, βόλτες και περιηγήσεις στο βουνό, συνθέτουν έναν ποικιλόμορφο καμβά επιλογών για να περάσετε ευχάριστα τις καλοκαιρινές μέρες. Η ολοκαίνουργια Action Cam AS20 της Sony είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει παντού, αποτελώντας την ιδανική ψηφιακή συνοδό, καταγράφοντας όλες τις συναρπαστικές δραστηριότητές σας.

\"\"

Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από τον ευρυγώνιο φακό «ZEISS Tessar» με το τεράστιο πεδίο προβολής 170 μοιρών (120 μοίρες με ενεργοποιημένο SteadyShot), που πλησιάζει την ανθρώπινη όραση. Το κούνημα της βιντεοκάμερας είναι ελεγχόμενο, χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης «SteadyShot», το οποίο μειώνει το τρεμούλιασμα της κίνησης και τη δόνηση, όταν τρέχετε με το ποδήλατό σας ή όταν σας χτυπάει ο αέρας και τα κύματα. Η νέα action cam διαθέτει επίσης ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο, το οποίο συλλαμβάνει πιστά πλούσιο, φυσικό ήχο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο ρεαλισμό στις λήψεις.

\"\"

\"\"

Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor R CMOS διασφαλίζει όμορφα βίντεο ανάλυσης Full HD και εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και όταν είναι σούρουπο, κάτι που οι μικρότερες βιντεοκάμερες δυσκολεύονται να καταφέρουν. Η εγγραφή σε υψηλό bit-rate που φτάνει τα 28Mbps (Megabit per second), προσφέρει ιδιαίτερα ποιοτικές και λεπτομερείς λήψεις, ακόμα και σε σκηνές με πολύ κόσμο, όπου η κάμερα αλλά και τα θέματα κινούνται.

\"\"

Για την απόλυτη ευκολία χρήσης, μπορείτε να συνδέσετε την Action Cam μέσω ασύρματου Wi-Fi με το τηλεχειριστήριο που «φοριέται» Live-View RM-LVR1. Φορέστε στον καρπό το προαιρετικό αδιάβροχο εξάρτημα για να έχετε καλύτερο έλεγχο στις λήψεις σας, όταν η Action Cam είναι τοποθετημένη σε μέρη που δυσκολεύεστε να τη φτάσετε, όπως για παράδειγμα στη σανίδα του σερφ ή πάνω στο κράνος σας. Ιδιαίτερο και εξυπηρετικό χαρακτηριστικό της νέας action cam από τη Sony, είναι η εύχρηστη λειτουργίας αναστροφής εικόνας, όταν κάνετε λήψεις με την κάμερα ανάποδα.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ακόμα μεγαλύτερη από το προγενέστερο μοντέλο, προσφέροντας αδιάλειπτες λήψεις βίντεο για 130 λεπτά με ενεργοποιημένο το Wi-Fi (150 λεπτά απενεργοποιημένο).

\"\"

\"\"

Με την δωρεάν εφαρμογή PlayMemories Home της Sony, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις λήψεις σας και να τις μοιραστείτε σε ιστοσελίδες όπως Facebook και YouTube. Η νέα λειτουργία «Video Merge» σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εντυπωσιακές συνθέσεις διαχωρισμένης εικόνας με έως και τέσσερις ταυτόχρονες προβολές, που γυρίστηκαν από διαφορετικές βιντεοκάμερες (PlayMemories Home έκδοση 3.1.10 ή μεταγενέστερη για Windows και έκδοση 1.1.10 ή μεταγενέστερη για Mac υπολογιστές).
Η νέα Action Cam HDR-AS20 από τη Sony, θα διατεθεί στην αγορά από τις αρχές Ιουλίου του 2014.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook