Συγκίνηση προκαλούν οι φωτογραφίες παιδιών με καρκίνο να παρακολουθούν το Μουντιάλ μέσα από το νοσοκομείο της Βραζιλίας!

Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το αγώνα της Βραζιλίας με το Μεξικό και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Ο φωτογραφικός φακός… μπήκε στο νοσοκομείο καρκινοπαθών Ιτάτσι του Σάο Πάολο και απαθανάτισε τα παιδιά την ώρα του αγώνα! Τα περισσότερα ήταν ντυμένα με τα ρούχα της ομάδας τους!

Η μικρή Ισαμπέλα ήταν στο δωμάτιο με τους γονείς της και παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την αγκαλιά του πατέρα της, Τιάγκο. Η μικρή Λουάνα έτρεχε στους διαδρόμους με μια κόρνα στα χέρια της, ενώ ο Μάρκος κρατούσε ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα που απεικόνιζαν τους παίκτες της «σελεσάο» δείχνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του.

Άλλα παιδιά ήταν μαζεμένα σε μια μεγάλη αίθουσα και η αγωνία τους χτύπαγε κόκκινο όσο έβλεπαν την ομάδα τους να μη μπορεί να βάλει γκολ.

Την ίδια ώρα μια θεραπεύτρια τα έβγαζε φωτογραφία με το κινητό της τη στιγμή. Μπορεί να μην νίκησε η Βραζιλία, όμως τα παιδιά απόλαυσαν τον αγώνα.

brazilia_nosokomeio_worldcuo2.jpg

brazilia_nosokomeio_worldcuo4.jpg

brazilia_nosokomeio_worldcuo3.jpg

6FB85A8A7BB6D05CAEBE5F919381DE69.jpg

brazilia_nosokomeio_worldcuo1.jpg
brazilia_nosokomeio_worldcuo8.jpg

brazilia_nosokomeio_worldcuo5.jpg

brazilia_nosokomeio_worldcuo7.jpg
brazilia_nosokomeio_worldcuo6.jpg
parapolitika.gr