\”Φρουτάκια\” για όλα τα γούστα διέθετε καφενείο-καφετέρια στο Ρέθυμνο, στο οποίο πραγματοποίησαν έφοδο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, οι οποίοι συνέλαβαν μια 20χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος και έναν 46χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα δοκίμαζε την τύχη του με τα \”φρούτα\”.
Την στιγμή του ελέγχου απουσίαζε ο 52χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η 20χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επτά (7) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με ηλεκτρονικό υπολογιστή, που λειτουργούσε ως «server», ευρισκόμενοι σε κατάσταση αναμονής, πρόσφοροι από θαμώνες τους καταστήματος με το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «Φρουτάκια», ενώ ο 46χρονος συλληφθείς κατελήφθη να διενεργεί το εν λόγω τυχερό παίγνια. 
Επιπλέον, ο 52χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια κατάλληλης πιστοποίησης παιγνίων από την Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.). 
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των πενήντα πέντε (55) ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια τυχερών παιγνίων.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook